Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

MOJA ASTROLOŠKA KARTA

Katja Šuštar, svet.psih.astrol.

MOJA ASTROLOŠKA KARTA - kako vidim sebe v letu 2018
Torek, 21. novembra ob 18.00
Vodi Katja Šuštar, svet.psih.astrologije

Spoznajte svoje ovire in svoje dobre možnosti za izboljšanje počutja,  zdravja, odnosov in kariere skozi aspekte svoje rojstne karte. Kako so  lastnosti elementov narave in planetov vpletene v to, kako bo teklo vaše  življenje v letu 2018? 

Vsak udeleženec dobi svojo astrološko  karto za leto 2018, sledijo praktične vaje, meditacije in pogovor za  utrjevanje najboljših možnosti.

Cena 35 EUR.

Prijavite se s spodnjo prijavnico, kontakt za dodatne informacije 041 677 089.

Katja Šuštar, svet.psih.astrol.
 

IZPOLNITE PRIJAVNICOVeč informacij

Psihološka  astrologija je svetovalna dejavnost z močnim elementom psihoterapije in  psihoanalize.  Je povezanost med astrologijo, sodobno psihologijo  (C.G.Jung), mitologijo, filozofijo in alkimijo. ¨Kar je zunaj je  znotraj, kar je zgoraj je spodaj.¨ Med psihološkim astrologom in  posameznikom se vzpostavi  prostor , odnos-retorta, v katerem s pomočjo  natalne karte odkrivata kaj je in koliko je že ozaveščenega.

Posameznikova  rojstna karta je polna simbolov, ki kot zaprt krog predstavljajo  njegovo celoto. Iz nje se razbirajo  vsi potenciali, nameni, področja,   učenja in rešitve. Rojstni horoskop je zemljevid, pokazatelj nekaterih  vzorcev, obnašanj, odzivov, ki nas spremljajo in oblikujejo naše   življenje.  S tem, ko dobimo vpogled v te vzorce  dobimo tudi možnost,  da jih, če to želimo, spremenimo.  S spremembo svojih navad in drugih  vzorcev obnašanja pa lahko dejansko vplivamo na drugačen potek dogodkov v  svojem življenju.  To ni nič kaj tako zelo posebnega. Temu se reče tok   življenja. Vsakdo se znajde v neki točki, ko ne zmore sam naprej.   Takrat se zgodi, da je tista točka na kateri se trenutno nahaja daleč  od tistega, kar bi si želel.  Potrebuje usmeritev , nasvet ali pa samo  rahlo podporo za naprej.  S pomočjo psihološke astrologije se iščejo  rešitve;  Kako se  dobro počutiti v svoji ¨koži¨?  Kako se izraziti?  Kako se pomiriti sam s seboj? Se imeti rad. Si dovoliti čutiti Ljubezen  in odpustiti predvsem sebi!Izpolnite prijavnico za " MOJA ASTROLOŠKA KARTA ".
Za potrditev vaše prijave vas bomo kontaktirali.
Željeni termin:
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-naslov:
Telefon:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
Dodatne opombe: