Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

NADH – prehransko dopolnilo za živčni sistem (60 kapsul)

NADH, »biodoping« za celice, je naravna organska snov, biološka oblika vodika, ki daje celicam energijo in omogoča naravno delovanje živčnega sistema. To je bioaktivna, koencimska oblika vitamina B3, odgovorna za več kot tisoč funkcij v telesu.

NADH zagotavlja energijo možganom, živcem, mišicam in srcu. Povečuje ustvarjanje dopamina, pomembnega živčnega prenašalca, ki dviguje motivacijo, energijo in razpoloženje. NADH je nepogrešljiv za dolgoročno ohranjanje mladosti in življenjske moči.

Vsebuje naravne arome in barve, ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Primerno za vegetarijance, vegane, brez pšenice, glutena. Primerno za sladkorne bolnike.

Priporočen dnevni odmerek je ena ali dve kapsuli na dan.

V košarico
Vaša cena: 19,90 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Staranje se začne z najmanjšimi funkcionalnimi enotami našega življenja - telesnimi celicami. Če želimo upočasniti staranje, jim moramo zagotoviti ustrezne hranilne snovi. Ena najpomembnejših sestavin celične presnove je malo znan in izredno zapleten koencim, imenovan NADH (Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid). Odkrili so ga že leta 1905 in prepoznali kot enega najpomembnejših koencimov, zato so ga poimenovali koencim 1. Ima izredno pomembno vlogo pri preprečevanju prezgodnjega staranja in varovanju zdravja.

Ampak kako to, da do sedaj ni bilo slišati o tej snovi, čeprav je NADH priznana kot bistvena snov za telo že zelo veliko let? Razlog za to je verjetno, da do približno deset let nazaj ni bilo znano, kako povečati koncentracijo NADH v celicah. Na srečo se je to spremenilo v začetku devetdesetih let, ko so znanstveniki razvili formulo, v kateri je NADH stabiliziran in se v telesu lahko vsrka. Kot biološka oblika vodika je namreč NADH zelo občutljiva snov, saj reagira tako s kisikom kot z mnogimi drugimi snovmi, zato ga prej niso mogli uporabiti v terapevtske namene.


Pošljite nam vaš komentar za " NADH – prehransko dopolnilo za živčni sistem (60 kapsul) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: