Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Naravnik 2018

Naravnik 2018

Vsak dan nam je drugače; na nas vplivajo Luna, Sonce, letni čas, vreme … In če vemo, kaj lahko pričakujemo, se na to lahko pripravimo oziroma ravnamo tako, da imamo od vsega korist in čim manj škode.

Naravnik je knjiga, kot nekak rokovnik, za vsakodnevno uporabo astroloških priporočil oziroma naravnih zakonitosti v poslovanju, prehrani, svetuje nam za vsak dan, kaj naj počenjamo na vrtu, v gozdu, kdaj kosimo, katerih gospodinjskih del naj se lotimo. Pa seveda nam svetuje, kako naj se ta dan hranimo, da bo to najboljše za naše telo in um.

Naravnik ima toliko prepletenih informacij, da je vse sploh težko našteti; pove nam, kdaj naj se oddahnemo v poslovanju, v prehrani, kdaj naj počivamo … Natančno razgrinja, kako si varujemo zdravje, kakšno je duševno stanje v uživanju hrane, narekuje nam združljivost živil, količino hrane, vrstni red uživanja hrane, izbiro pravega časa za hranjenje, narekuje nam priložnosti za post in hujšanje …

Vsaki knjigi-rokovniku je dodana knjižica z navodili, kako nam rokovnik najbolje in najlaže služi. Ko jo preberemo, šele vemo, kako je pravzaprav enostavna njegova uporaba, čeprav je njegova vsebina ena sama množica skrbno urejenih podatkov.

In ne začenja se z januarjem 2018, marveč že letošnji predzadnji četrtek, 21. decembra, da smo za novo leto že pripravljeni.

V košarico
Vaša cena: 18,90 €
Naravnik 2018
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtor: Rudi Klarič
Izdala: Cultura Europaea
Format: 15 × 21 cm
Obseg: 394 strani
Vezava: broširano


Pošljite nam vaš komentar za " Naravnik 2018 ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: