Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Spirulina – sveža (30 g)

Spirulina – sveža (30 g)

Spirulina krepi imunski sistem in varuje pred virusi (herpes, gripa), glivico kandido. Poveča energijo v telesu. Uravnava holesterol, hormonsko ravnovesje, krvni tlak, prebavo. Spodbuja razvoj zdrave črevesne mikroflore. Izboljša krvno sliko, pospešuje tvorbo rdečih in belih krvničk. Uravnava sladkor v krvi. Poteši lakoto. Preprečuje napade lakote pri dietah in hujšanju. Preprečuje podhranjenost. Je odlična za prehrano športnikov. Pospešuje celjenje ran. Učinkovita je pri odpravi posledic čezmerno zaužitega alkohola. Odstranjuje strupe iz ledvic, kot so živo srebro, zdravila. Alge zelo dobro vežejo nase težke kovine in jih izločijo iz telesa. Povečujejo vsrkavanje elementov v sledeh. Varujejo pred učinki škodljivega sevanja. Olajšajo srčna obolenja, ker ublažijo arteriosklerozo.

Prednosti sveže spiruline so, da je še živa, ima več bioaktivnih snovi in vode. Se takoj prebavi in telo vsrka vse njene sestavine neposredno v kri, zato ima tudi večji učinek na človeško telo.

Alge lahko jemo kar iz kozarčka z žlico, lahko jih zamešamo v vodo, smutije in drugam. Paziti moramo, da temperatura tekočine ne preseže 30 stopinj, ker s tem uničimo učinkovine, ki so v svežih algah.

Priporočen dnevni odmerek sveže spiruline je za odrasle od 10 do 80 gramov, za otroke pa od 10 do 40 gramov.

Proizvodnja je v Sloveniji.

V košarico
Vaša cena: 15,00 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

 


Pošljite nam vaš komentar za " Spirulina – sveža (30 g) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...