Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Chemtraili so nad nami – 2. del (e-knjiga)

Chemtraili so nad nami – 2. del

Knjiga-roman avtorja Franca Furlanda, obramboslovca in nekdanjega novinarja, je napeta kriminalka, ki se prebere v enem zamahu. Pomenljiv je že podnaslov knjige: »Zgodba o razkrivanju resnice o globalnem zločinu s kemijo v atmosferi«.

Drugo knjigo, izšla je septembra 2012, je avtor posvetil vsem tistim, ki se v Srbiji, po njegovem mnenju uspešno, borijo proti onim, ki stojijo za še uspešnejšim uničevanjem Zemljanov s chemtraili. V knjigi razloži, da se je s tem »belim štrenastim hudičem« prvič srečal že spomladi leta 1999, v dneh pred poroko sošolca z Vojaške akademije Kopenske vojske JLA v Beogradu.

V košarico
Vaša cena: 4,90 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtor: Franc Furland
Založba: samozaložba
Obseg: 83 strani

Citat iz knjige: »No, takrat pa se seveda nisem zavedal, kaj sem zagledal, ko sva, po Goranovih informacijah, vstopila v srbski zračni prostor. Letela sva namreč zelo nizko – na par sto metrih, zaradi skrivanja pred Natovimi letali, in ko sem skozi bočno okno ob dviganju glave skupaj s steklenico "odkril" tudi nenavadno prepleteno-zamegljeno, še malo prej povsem jasno nebo na romunski strani. "Z nečim nas škropijo – takšno je povsod nad Srbijo. Že nekaj dni nismo videli sonca," mi je pojasnil Goran, ko je opazil moje presenečenje. "Kakšen hudič pa je to? Ali s to svinjarijo motijo vaše radarje?" Postavljal sem logična vprašanja …«


Pošljite nam vaš komentar za " Chemtraili so nad nami – 2. del (e-knjiga) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...