Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Astrološke napovedi za leto 2012 (e-knjiga)

Knjiga vsebuje obsežne horoskope za vsa astrološka znamenja za leto 2012. Ugledna astrologinja razkriva, na katerih področjih imamo to leto večje možnosti za uspeh in katera nam utegnejo povzročati težave.

Odkrili boste, kateri dnevi v posameznih mesecih so najboljši za začetek ali končanje razmerja, obisk pri zdravniku, iskanje dela, počitnice, preselitev …

 

Klikni spodaj na knjigo in prelistaj vzorčne strani za pokušino:

V košarico
Vaša cena: 14,90 €
Klubska cena: 13,41 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtorica: Kris Brandt Riske
Prevod: Janez Lavrič
Založba: ARA založba
Obseg: 432 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Ta knjiga vsebuje »astrologijo Sončevih znamenj« – astrologijo na podlagi znamenja, v katerem ste imeli Sonce ob svojem rojstvu. Zasnovana je na starogrški astrologiji, v kateri je bilo Sonce osrednja od petih točk v karti, ki so jih uporabljali za opis.

Knjiga natančno predstavlja horoskope za vsako znamenje. Odkriva, na katerih področjih življenja imamo večje možnosti za uspeh in katera zahtevajo posebno pozornost v letu, ki je pred nami. Odkrili boste, kateri dnevi v posameznih mesecih so najboljši, da se pričnete učiti, naredite poklicno spremembo, začnete z bolj zdravo prehrano ali oživite svoje ljubezensko življenje.

Ko berete mesečno napoved, preberite najprej besedilo za svoje Sončevo znamenje, potem pa še besedilo za znamenje svojega ascendenta, da dobite še več uporabnih informacij. Dodatno lahko preberete tudi napoved za znamenje, v katerem je vaša Luna. Sonce je naš resnični, notranji jaz, ascendent pa je naša lupina oziroma videz ter oseba, kakršna postajamo. Luna je oseba, kakršna smo bili ali smo še, ko se opiramo na stare navade in spomine.

Oddelka »Ugodni dnevi« in »Težavni dnevi« prikazujeta obdobja, ko se boste počutili bolj osredotočeni ali bolj iztirjeni. Ugodni dnevi niso edini dnevi, ko lahko dobro opravljate naloge, a je to čas, ko se najbrž počutite bolj harmonično. Ob težavnih dnevih pa si vzemite čas, da se osredotočite, in sicer z meditacijo ali kakšno drugo tehniko, ki vam bo pomagala, da se boste počutili bolj objektivno.


Pošljite nam vaš komentar za " Astrološke napovedi za leto 2012 (e-knjiga) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: