Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Ozdravite lahko karkoli (e-knjiga)

Ozdravite lahko karkoli (e-knjiga)

Vse, kar se dogaja v našem telesu, se najprej zgodi v naši zavesti, ­ zato lahko v njej to tudi ozdravimo. Knjiga obravnava zdravitelje, čakre, miselne oblike in pretekla življenja, načine zdravljenja, navaja štiri vaje...

V košarico
Vaša cena: 14,90 €
Klubska cena: 13,41 €
Ozdravite lahko karkoli (e-knjiga)
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Ozdravite lahko karkoli
dr. Martin Brofman

Ozdravimo lahko karkoli. Smelo trditev v tej knjigi, priročniku za sistem zdravljenja telesa kot ogledala, dokazuje dr. Martin Brofman, ki je sam hudo zbolel in se ozdravil v dveh mesecih. Na podlagi izkušenj je nastala pričujoča knjiga, katere namen je zdravljenje predstaviti kot tehnologijo zavesti ­ - vrsto orodja, ki je na voljo vsakomur, ki se tega procesa želi naučiti. Je strokovni priročnik procesa zdravljenja, ki koncepte vzhodnih tradicij združuje z zahodno psihologijo. Bralcem, ki ezoterično filozofijo poznajo, se bodo koncepti zbistrili. Tistim, ki se s tem srečujejo prvič, pa so ideje sistema zdravljenja kot ogledala predstavljene tako preprosto, da jih bodo hitro doumeli in jih lahko s pridom uporabili. Na sebi ali na bližnjih.
Vse, kar se dogaja v našemu telesu, se najprej zgodi v zavesti. Dokler se na okoliščine odzivamo optimalno, smo v ravnovesju, ko pa se srečamo s prevelikimi napetostmi ali fizičnimi težavami, se nam ravnovesje, naravno stanje zavesti, poruši. Z zdravljenjem pa se v ravnovesje povrnemo.
Če zdravila in rešitve iščemo zunaj sebe, prezremo okoliščine in napetosti v svoji zavesti, ki se s simptomi na fizični ravni povsem skladajo in jih pravzaprav povzročajo. Tako se vidimo kot žrtev okoliščin, ne spomnimo pa se odstraniti napetosti v zavesti, ki stojijo med nami ter našim zdravjem in srečo, ki jo iščemo. Kako to storimo, se naučimo iz knjige, ko spoznamo, da smo vsi zdravitelji in globoko v sebi vemo, da lahko pozdravimo karkoli.
Ozdravimo lahko karkoli.


Pošljite nam vaš komentar za " Ozdravite lahko karkoli (e-knjiga) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...