Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Regresija v prejšnja življenja (e-knjiga)

Regresija v prejšnja življenja (e-knjiga)

Knjiga uglednega avtorja temelji na četrtstoletnih izkušnjah z regresijami.

Regresijska terapija lahko odpravi težave, katerih vzroki izvirajo iz otroštva ali iz hudega doživetja v preteklem življenju. Vpogledi v te vzročne povezave so zelo poučni in zdravilni.

V košarico
Vaša cena: 14,90 €
Klubska cena: 13,41 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtor: Jan Erik Sigdell
Založila: ARA Založba
Obseg: 216 strani
Format: 12, 5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Zakaj trpimo? Brez razloga? Se nam »udarci usode« ali »naključja« zgodijo brez vsakega smisla? S pomočjo reinkarnacije, kot nam s številnimi primeri dokazuje knjiga, lahko na ta vprašanja jasno odgovorimo z ne, saj nam reinkarnacija smiselno pojasni pogosto boleče, težke situacije in navidezno nerešljive težave, s katerimi se spoprijemamo v življenju. Če jih dojamemo kot karmične posledice iz preteklosti in ne kot slabo voljo usode, hitro izgubijo pridevnik »kruto« ali »nepravično«.

V resnici ni »dobre« ali »slabe« karme. Karma je nevtralna; povrnjeno jo dobimo v kakovosti, v kateri smo jo »posejali«.

Knjiga temelji na četrtstoletnih izkušnjah z regresijami oziroma regresijsko terapijo. Avtor Jan Erik Sigdell je veliko izkušenj nabral prav med Slovenci, saj tu izvaja regresijsko terapijo že dolgo vrsto let.

Knjiga Regresija v prejšnja življenja je namenjena vsem ljudem, da bi jim regresijska terapija – pomagajo si lahko tudi brez terapevta, za to je avtor izdelal zgoščenko z istim naslovom – odpravila težavo, katere vzroki ponavadi izvirajo iz neprijetnega ali celo hudega doživetja v preteklem življenju. Pri tem najdemo karmični vzrok spet v dejanju, ki sega še dlje v preteklost. Ni redkost, da vzrok težave izvira tudi iz otroštva sedanjega življenja. Lepa in prijetna doživetja na srečo ne povzročajo težav.

V regresijah smo vedno znova soočeni s karmičnimi povezavami med bolečimi doživetji in predhodnim napačnim vedenjem, a vpogledi v te vzročne povezave so zelo poučni. In kar je najbolj pomembno: pogosto zdravilni. Velja za telo in dušo.


Pošljite nam vaš komentar za " Regresija v prejšnja življenja (e-knjiga) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...