Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Zdravje iz stopal (e-knjiga)

Zdravje iz stopal (e-knjiga)

Priročnik za refleksoterapijo vas nauči skozi stopala pregledati celotno telo in zaznati morebitne čustvene težave in slabo počutje. Prek masaže stopal, se telo ves čas čisti in obnavlja. Priložena sta plakata z oznakami con na stopalih in rokah.

V košarico
Vaša cena: 16,40 €
Klubska cena: 14,76 €
Zdravje iz stopal (e-knjiga)
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Zdravje iz stopal
Ana Korošec

Refleksoterapevt z masiranjem in pritiski na določene predele ter iz odziva na te pritiske lahko ugotovi, kakšno je stanje organizma. Če je odziv bolečina, gre verjetno za fizično težavo, če pod prsti zaznamo občutek drobljenja, gre verjetno za daljše čustveno stanje, ki bremeni tudi naše telo.
Refleksoterapevtka Ana Korošec je s svojimi dlanmi v dolgoletnem raziskovanju razkrivanja govorice najbolj "oddaljenega" dela telesa objela množico različnih stopal in tisočem ljudem očistila telesa ter odpravila težave in napetosti. Bogato znanje in izkušnje predstavlja v tej knjigi. Preglednemu besedilu so v oporo nazorne ilustracije, ki predvsem začetnikom pomagajo, da se hitro in natančno seznanijo s točkami in conami, ki imajo povsem določeno nalogo in so povezane z določenimi organi.
Priložena sta plakata z nazornimi označbami con in točk.
Bralec se iz knjige nauči skozi stopala pregledati celoten organizem ter zaznavati tudi morebitne čustvene težave in počutje. Ko si pridobi spretnost prepoznavanja in med nežnim ljubečim glajenjem, božanjem in masiranjem prepozna, kaj se s človekom dogaja, lahko sebi in drugim ustrezno pomaga.
Prek masaže stopal se telo ves čas čisti in obnavlja. Skozi stopala se prečiščujejo čustva, travme in napetosti, ki se jih pogosto niti ne zavedamo. Zato je masaža tudi preventivna.


Pošljite nam vaš komentar za " Zdravje iz stopal (e-knjiga) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...