Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Energijski obesek Roža svetlobe – srebrn (50 × 30 mm)

Energijski obesek Roža svetlobe – srebrn (50 × 30 mm)

Energijski obesek Roža svetlobe vsebuje vzorec, ki sprejema energijo iz prostora in jo oddaja kot pozitivno vitalno energijo, energijo svetlobe. Obesek je iniciran z energijo svetlobe.

Energijski vzorec je vgraviran na obeh straneh obeska. Na eni strani je vzorec desnosučen, na drugi strani pa levosučen. To je zato, da vas na eni strani sprošča, deluje protistresno, iz vas čisti razne negativne energije – na drugi strani pa vas polni z vitalno pozitivno energijo, energijo svetlobe. Kako je trenutno obrnjen, pravzaprav ni pomembno, saj se ponavadi sam obrne v položaj delovanja, ki ga trenutno najbolj potrebujete.

Obesek naj bi se nosil v predelu priželjca.

Obesek je izdelan iz eloksiranega aluminija srebrne barve. Eloksiran aluminij je aluminij z zaščito iz aluminijevega oksida, ki je prisoten povsod na zemlji, tako v živih kot neživih organizmih. Aluminij je kovina, ki vas ščiti in varuje ter vas naredi nevidne za negativne energije. Je tudi kovina zraka, ki mu vlada Merkur, zato vam pomaga pri boljši komunikaciji prek telefona, osebno in tudi z intuicijo.

Energijski vzorec Roža svetlobe se začne v eni točki in se lahko nadaljuje v neskončnost – kakor nastanek vesolja po teoriji velikega poka. Vzorec vsebuje tudi keltski simbol triskelion, ki se prav tako ponavlja v neskončnost.

V košarico
Vaša cena: 66,00 €
Energijski obesek Roža svetlobe – srebrn (50 × 30 mm)
 

PIŠITE NAMVeč informacij

 


Pošljite nam vaš komentar za " Energijski obesek Roža svetlobe – srebrn (50 × 30 mm) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...