Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Univerzalna zaščita

Univerzalna zaščita

Univerzalna zaščita nas varuje pred elementali - škodljivimi dinamičnimi energijami, ki se pojavijo v človekovem energetskem sistemu neodvisno od njegove volje.

V kompletu sta večji in manjši simbol za zaščito prostorov in osebno zaščito.

V košarico
Vaša cena: 11,90 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Univerzalna zaščita pred škodljivimi dinamičnimi energijami deluje zoper vse vrste blodečih elementalov, tako da ti ne morejo več črpati človekove energije.

Blodeči energetski elementali so energetska bitja kroglaste, pa tudi drugačne oblike z inteligenčnim jedrom v svoji sredini. Ti elementali se pojavljajo v človekovem energetskem sistemu neodvisno od naše volje in razmišljanja. Poznamo blagodejne in škodljive elementale.

Nekatere od škodljivih blodečih elementalov sami ustvarimo s svojim škodljivim razmišljanjem. Vsaka misel je namreč energija, ki se običajno porazgubi, nekatere formulirane negativne misli pa se poosebijo v nekakšne energetske inteligenčne oblike, ki za svoj nadaljnji obstoj potrebujejo energijo. Le-to pa lahko črpajo pri ljudeh.

Neki elementali pri ljudeh povzroče različne nepravilnosti v pretoku energij. To je lahko vzrok, da se človek o mnogih stvareh nepravilno odloča, da ima slabo intuicijo, včasih tudi prisluhe. Nekateri ljudje slišijo glasove, ki jih drugi ne, kot je recimo pokanje v stenah ali v omarah, lahko pa začutijo prisotnost nečesa, kar je zunaj fizičnega dogajanja.

Nekateri elementali povzročajo, da pri radiestezijskih preiskavah ne moremo ugotoviti pravega zdravstvenega in energetskega stanja osebe, ki jo pregledujemo.

Zelo neugodni so blodeči elementali. ki spremenijo smer vrtenja ene ali več čaker, kar povzroči, da človekova podzavest dobi oblast nad nekimi nadnaravnimi silami.

Blodeči elementali vdrejo v človekov energetski sistem, kadar je avra načeta in se običajno prisesajo na najbolj občutljiv del telesa, od koder človeku pričnejo črpati energijo. Najbližje čakre nekaj časa pomagajo uravnovešati energijo, če pa to črpanje energije traja predolgo, se na takem mestu prične bolezensko stanje.

Blodeč elemental lahko po krajšem času zapusti človeka in ne pusti večjih posledic, lahko pa je "prisesan" več let, kar gotovo povzroči bolezen. Zgodi se, da ima človek hkrati v svoji avri več različnih blodečih elementalov, kar pomeni veliko nevarnost za zdravje.

Univerzalna zaščita pred vsemi škodljivimi dinamičnimi energijami je preizkušena in v njeni neposredni bližini le-te ne morejo obstati.

Večji simbol je namenjen zaščiti prostorov v premeru krogle 30 metrov. Lahko ga položimo na polico ali pokonci med knjige na knjižni polici tako, da je črno-rumen del trikotnika obrnjen navpično navzgor.

Manjši znak je namenjen osebni zaščiti in ga lahko nosimo v denarnici.


Pošljite nam vaš komentar za " Univerzalna zaščita ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: