Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Zaščitna piramida Kerrock

Z zaščitno piramido Kerrock je mogoče dobro zaščititi vse prostore pred tehničnimi sevanji ter sevanji zemeljskega in kozmičnega izvora.

Piramido postavimo na sredo stanovanja in deluje blagodejno na splošno počutje in izboljšuje zdravje.

V košarico
Vaša cena: 44,90 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Zaščitna piramida Kerrock je tetraeder s stranico 12 cm, ki v premeru treh metrov seva vitalno in univerzalno zdravilno energijo, v območju 30-ih metrov pa preobrazi vsa škodljiva zemeljska in tehnična sevanja v neškodljive energije.

Piramido navadno postavimo na sredino stanovanja ali hiše, od koder s svojo sevalno močjo blagodejno deluje na splošno počutje. Pri manjših težavah postopno izboljšuje zdravje, včasih pa pride tudi do popolnih ozdravitev. Kadar želimo, da močneje deluje na nas, jo postavimo v bližino postelje. Seveda pa ne nadomesti zdravnika.

Piramida je izdelana v beli barvi. Tako lahko blagodejno deluje na slehernega človeka, ne glede na lastno radiestezijsko barvo posameznika.

Piramida ima na spodnji stranici natisnjenih 12 enakostraničnih trikotnikov, ki manjšajo negativne radiestezijske vibracije - sevanja zaradi Hartmannove in Curryjeve zemeljske mreže, sevanja zaradi podzemeljskih vodnih tokov, rudnin, geoloških prelomnic in podzemnih jam - do stopnje, ko te vibracije oziroma sevanja niso več škodljiva za človeka.

Piramida je izdelana iz kerrocka (kompozitnega materiala visokokvalitetnega akrilnega veziva in anorganskega kristaliziranega polnila).

Piramida je kot transformator radiestezijskih škodljivosti modelno zaščitena pri Uradu Republike Slovenije za intelektualno lastnino.


Pošljite nam vaš komentar za " Zaščitna piramida Kerrock ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: