Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Savnanje – zdravilna moč infrardeče savne

Savnanje – zdravilna moč infrardeče savne

Savnanje je izjemno učinkovito naravno zdravljenje, ki tudi sprošča, krepi, zaustavlja staranje in pripomore k duhovnemu razvoju. Infrardeča svetloba pa daje savnanju še posebne koristi; učinki so boljši, temperature po skoraj dvakrat nižje.

V košarico
Redna cena: 19,90 €
Vaša cena: 5,00 €
Popust: 74,87 %
Prihranili ste: 14,90 EUR
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtor: Lawrence Wilson, dr. med.
Prevedel: Jernej Zoran
Format: 12, 5 × 19,5 cm
Obseg: 240 strani
Vezava: broširano

Danes, ko smo izpostavljeni strupom in nas pestijo okužbe, ki jih ne moremo zatreti z zdravili, so savne pravi blagoslov. Savnanje je starodavno, varno, poceni in izjemno učinkovito naravno zdravljenje, ki ga je lahko deležna večina ljudi katere koli starosti. Pa ne gre le za zdravljenje, savnanje tudi sprošča, krepi, omogoča družabne stike in pripomore k duhovnemu razvoju, ne nazadnje pa s savnanjem zaustavljamo staranje.

Avtor Lawrence Wilson, zdravnik, ki je savnanje raziskoval na sebi, v knjigi razloži, kako savnanje uravnovesi avtonomni živčni sistem, kako požene znojenje in razstruplja, poskrbi za izboljšano sprejemanje kisika, širjenje perifernih žil, odpravlja zastoje krvi v notranjih organih, sprosti mišice in poveča gibljivost kit in vezi, zmanjša pregrevanje telesa in poveča njegovo alkalnost. Pomembno je, da pregrevanje telesa uničuje ali onemogoča delovanje šibkih celic, občutljivih na toploto. Med te sodijo rakave celice, bakterije in spirohete, plesni in drugi zajedavci, celice, okužene z virusi … Savnanje, po sporočilih ameriškega zdravnika, izboljša krvni pretok, razkraja infiltrate in edeme …

Infrardeča svetloba daje savnanju še posebne koristi. Infrardeče sevanje prodre v kožo in segreje tkiva do globine štirih centimetrov, zato se v infra savnah znojimo prej kot v drugih savnah z vročim zrakom, kjer se segreje samo površina telesa. Savnanje z infrardečimi žarki omogoča, da se znojimo pri nižji temperaturi zraka, saj infrardeči žarki segrejejo telo, zraka pa ne. Številnim ljudem je takšno savnanje udobnejše, učinki pa, tudi ko gre za imunski sistem, srce in ožilje, žleze z notranjim izločanjem … so boljši kot v savnah, kjer so temperature v primerjavi s temperaturami v infrardeči savni domala dvakrat višje.


Pošljite nam vaš komentar za " Savnanje – zdravilna moč infrardeče savne ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...