Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Kako navežemo stik z umrlimi

Kako navežemo stik z umrlimi

 Če želite navezati stik s preminulimi najdražjimi, raziskati hišo, v kateri straši, ali samo zadovoljiti lastno radovednost po zunajzemeljskem, je knjiga Kako navežemo stik z umrlimi pravi priročnik. Konstantinos, avtor knjige, je več kot dvanajst let eksperimentiral z vstopanjem v duhovni svet in je imel uspeh z vsako tehniko, ki je opisana v tej knjigi.

V košarico
Redna cena: 21,90 €
Vaša cena: 9,80 €
Popust: 55,25 %
Prihranili ste: 12,10 EUR
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtor: Konstantinos
Prevedel: Aleksander Špan
Izdala: Ara založba / zbirka Kako
Obseg: 256 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Knjiga vsebuje vrsto preprostih navodil, kako uporabimo običajne elektronske naprave, kot so diktafon, videokamera in računalnik, da vzpostavimo stik, posnamemo duhovne fenomene in vzpostavimo dvosmerno komunikacijo v živo z duhovnim svetom!
Knjiga nas nauči, kako posnamemo elektronske glasovne fenomene z diktafonom, uporabimo radijski šum in omogočimo duhovom glas, posnamemo duhove z videokamero, spodbudimo duhove, da uporabijo računalnik ali telefon, uporabimo starodavno umetnost zrenja, da bi videli duhove, vzpostavimo telepatski kontakt z umrlimi in kako vodimo seanso.
Konstantinos, avtor knjige Kako navežemo stik z umrlimi, je več kot dvanajst let eksperimentiral z vstopanjem v duhovni svet in je imel uspeh z vsako tehniko, ki je opisana v tej knjigi.
Avtor zagotavlja, da navezovanje stikov z umrlimi na noben način ne ogroža ne duše ne psihe. Duševna bolezen ne more nikoli nastati zaradi navezovanja stikov z onstranstvom na načine, ki so opisani v tej knjigi.


Pošljite nam vaš komentar za " Kako navežemo stik z umrlimi ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...