Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Kupujem zlato

Kupujem zlato

Najboljši čas za naložbo dela premoženja v zlato je bil leta 2001, drugi najboljši čas za nakup zlata pa je sedaj. Zlato je že pet tisoč let trdna mednarodna valuta. Po izračunu, ki temelji na strokovnih izsledkih, naj bi cena za unčo zlata leta 2021 dosegla deset tisoč dolarjev, to je več kot sedemkrat več kot danes, ko stane okrog 1300 dolarjev.

Kako in zakaj se bo vse to zgodilo, v knjigi opisuje ameriški izvedenec za žlahtne kovine Gary Christenson, ki je na podlagi temeljite raziskave razvil empirični model za določanje cene zlatu, ki omogoča napovedovanje gibanja cene zlata do leta 2021 in še dlje. Z njim je knjigo napisal nemški poznavalec investiranja v zlato in publicist dr. Jürgen Müller, ki je bil nad njegovo knjigo Zlato kot vrednost in cena zlata od leta 1971 do 2021 tako navdušen, da se je z Američanom takoj dogovoril za nemško (evropsko) priredbo knjige, ki je izšla poleti 2016 v Nemčiji, zdaj pa jo imate v rokah v slovenskem prevodu.

Avtorja ne svetujeta nakupa zlata samo zaradi možnih velikih dobičkov. Zelo jasno pokažeta, da si s plemenitimi kovinami lahko zanesljivo zavarujemo svoje premoženje. Mi pa smo storili še korak dlje; naš sodelavec Gvido (031/732 962) vam svetuje, kako to razumno storimo v Sloveniji tudi kadar nimamo veliko denarja.

V košarico
Vaša cena: 17,90 €
Klubska cena: 16,11 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtorja: Gary Christenson in Jürgen Müller
Prevod: Jakob Rado Vouk
Založba: ARA založba
Obseg: 180 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka


Pošljite nam vaš komentar za " Kupujem zlato ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...