Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Kristalno-magnetna blazina za spanje (38 × 53 × 11 cm)

Kristalno-magnetna blazina za spanje (38 × 53 × 11 cm)

Kristalno-magnetna blazina je visokokakovostna posteljnina z všitimi kristalnimi in magnetnimi trakovi, ki vam pomaga izboljšati splošno zdravstveno stanje ter vas varuje pred elektrosmogom in drugimi sevanji.

Kristali v blazini pomagajo pri uravnoteženju energijskega polja in stabilizaciji razpoloženja. Njena redna uporaba blaži glavobole in migrene, stres, anksioznost, nemir in nespečnost, stimulira svetle misli, odpravlja splošno utrujenost in izčrpanost. Vibracije kristalov in mineralov prinašajo mir, počitek, sprostitev in odpravljajo nočne more. Spanje na blazinah s kristali zmanjšuje bolečine v vratu in hrbtu ter prinaša sprostitev in globok, sproščujoč spanec. Ta blazina pomaga pri oteženem dihanju in občutku pritiska v prsih, zagotavlja duševni mir, pomirja sanje in spodbuja njihovo pomnjenje (zaradi vpliva ametista) ter krepi meditativne sposobnosti.

Memory blazina (blazina s spominom) je narejena iz elastične spominske pene, občutljive na toploto in težo človeškega telesa, ki omogoča udobno spanje. Vsebuje mikro zračne komore, zaradi katerih je blazina zračna in mehka. Popolnoma se prilagodi obliki, teži in telesni temperaturi in ohranja vratna vretenca in glavo v naravnem položaju. Z blazino je na voljo tudi ustrezna prevleka z zadrgo, izdelana iz mehke elastične pletene tkanine, dodatno obdelane z aloe vero.

Tkanina: poliester z aloe vero in srebrno zaključno obdelavo.
Polnilo: Memory pena.
Kristalne in magnetne trakove lahko po potrebi vzamete ven.

V košarico
Vaša cena: 82,35 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

 


Pošljite nam vaš komentar za " Kristalno-magnetna blazina za spanje (38 × 53 × 11 cm) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...