Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Zdravilne gobe

Zdravilne gobe

V knjižici so predstavljeni zdravilni učinki šestnajstih zdravilnih gob. Vse te gobe so dosegljive v Sloveniji, tudi v spletni trgovini www.misteriji.si, in si tako lahko na najbolj naraven način, domala brez stranskih učinkov, blažimo ali celo povsem odpravimo marsikatero zdravstveno težavo.

Zdravljenje z gobami ni seveda nič novega, tudi v znanosti, nova pa je njihova dostopnost in vse več in več kliničnih dokazov o njihovi učinkovitosti.

Gobe so v knjižici predstavljene na kratko, toliko pač, da se poučimo o imenu posamezne gobe v latinščini in slovenščini, pa seveda veliko več o njenih farmakoloških učinkovinah, o boleznih, pri katerih nam lahko pomaga in morda tudi zelo dobro nadomesti sintetična zdravila. Iz gob marsikje po svetu izdelujejo zdravila.

Knjižica je zelo priročna, ni nam treba proučevati vseh šestnajstih gob in si podčrtovati, kaj bi nam prišlo prav. V abecednem kazalu poiščemo, kaj nas tare, in dobimo številko strani, kjer najdemo rešitev, pa naj gre za artritis, AIDS, alergije, Alzheimerjevo bolezen, bolezni srca in ožilja, demenco, raka na različnih delih telesa, spolno vitalnost … In še poduk, kako koristno uporabimo gobe pri domačih živalih.

V košarico
Vaša cena: 7,99 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtorji: Jure Pohleven, Tamara Korošec in Andrej Gregori
Založba: Mycomedica d.o.o.
Format: 15 × 21 cm
Obseg: 52 strani
Vezava: broširano


Pošljite nam vaš komentar za " Zdravilne gobe ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...