Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Orgonski obesek za ravnovesje med srcem, umom in dušo – za ključe

Orgonski obesek za spodbujanje ravnovesja med srcem, umom in dušo vsebuje različne kombinacije kristalov, denimo ametist, amazonit, lapis lazuli, kremen, kameno strelo, tirkiz in anorganske kovinske delce.

S svojim delovanjem odpira vrata do duhovnih modrosti in v nas vzpodbuja stik z božansko ljubeznijo. Pomaga nam razumeti življenjske izzive in nas vzpodbuja, da si postavimo cilje, ki jih lahko dosežemo. V nas krepi frekvence miru, nas osvobaja od žalosti, tesnobe in strahu. Na telesni ravni blaži glavobole in migrene ter deluje proti krčem.

Slika je lahko simbolična – izdelki so namreč unikati, zato je vsak v detajlih malo drugačen.

V košarico
Vaša cena: 15,00 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Orgonski energijski obesek je pripomoček, ki ga lahko uporabljamo pri ustvarjanju naše sreče in blagostanja ter pri varovanju zdravja. Orgonske obeske nosimo okoli vratu, v žepu ali kot obesek za ključe in s tem blagodejno vplivamo na svoje telo, dušo in psiho. Ob prisotnosti energijskih obeskov se negativna energija pretvarja v pozitivno, s čimer se ustvarja bolj uravnoteženo, zdravo stanje človeka, ki temelji na načelu usklajene orgonske energije.

In kaj je v njih, da imajo tak vpliv na človeka? Organska smola, anorganski kovinski delci, kremenovi in kvarčni kristali ter posebej, glede na namen dodani dragi in poldragi kamni. Po izkušnjah uporabnikov spodbujajo in uravnotežajo človekovo bioenergijsko polje, prinašajo mir, srečo, čilost ter bolj uravnoteženo in veselo razpoloženje. Mnogi jih uporabljajo za varovanje pred slabimi energijami, vedno prisotnimi elektromagnetnimi sevanji ter za samozdravljenje in uravnavanje čaker. Dobrodošli so tudi kot pomočniki pri osebni duhovni rasti. Pomagali naj bi pri odpravljanju zastojev energije v telesu.

V večji in srednji obesek za okoli vratu je vgrajena tudi spirala, tako da obesek zajema celotno območje človekove avre. Obesek za ključe ima manjši učinek, je pa tudi ojačan s kameno strelo. Nekaterim sicer odgovarjajo manjši obeski z manjšo močjo, ali pa potrebujejo nekaj časa, da se privadijo na obesek z večjo močjo in ga na začetku ne nosijo stalno.


Pošljite nam vaš komentar za " Orgonski obesek za ravnovesje med srcem, umom in dušo – za ključe ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...