Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Orgonski obesek za srečo – srednji

Orgonski obesek za srečo – srednji

Orgonski obesek za srečo vsebuje različne kombinacije kristalov žada, kremena, kamene strele, tigrovega očesa in anorganskih kovinskih delcev.

Na nas deluje tako, da v naše življenje prinaša občutek sreče, duhovno krepi osredotočenost in nas jasno usmerja k cilju. Krepi intiutivno moč in varuje pred psihičnimi napadi. Povečuje samozavest ter odpravlja strahove.

Slika je lahko simbolična – izdelki so namreč unikati, zato je vsak v detajlih malo drugačen.

V košarico
Vaša cena: 20,00 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Orgonski energijski obesek je pripomoček, ki ga lahko uporabljamo pri ustvarjanju naše sreče in blagostanja ter pri varovanju zdravja. Orgonske obeske nosimo okoli vratu, v žepu ali kot obesek za ključe in s tem blagodejno vplivamo na svoje telo, dušo in psiho. Ob prisotnosti energijskih obeskov se negativna energija pretvarja v pozitivno, s čimer se ustvarja bolj uravnoteženo, zdravo stanje človeka, ki temelji na načelu usklajene orgonske energije.

In kaj je v njih, da imajo tak vpliv na človeka? Organska smola, anorganski kovinski delci, kremenovi in kvarčni kristali ter posebej, glede na namen dodani dragi in poldragi kamni. Po izkušnjah uporabnikov spodbujajo in uravnotežajo človekovo bioenergijsko polje, prinašajo mir, srečo, čilost ter bolj uravnoteženo in veselo razpoloženje. Mnogi jih uporabljajo za varovanje pred slabimi energijami, vedno prisotnimi elektromagnetnimi sevanji ter za samozdravljenje in uravnavanje čaker. Dobrodošli so tudi kot pomočniki pri osebni duhovni rasti. Pomagali naj bi pri odpravljanju zastojev energije v telesu.

V večji in srednji obesek za okoli vratu je vgrajena tudi spirala, tako da obesek zajema celotno območje človekove avre. Obesek za ključe ima manjši učinek, je pa tudi ojačan s kameno strelo. Nekaterim sicer odgovarjajo manjši obeski z manjšo močjo, ali pa potrebujejo nekaj časa, da se privadijo na obesek z večjo močjo in ga na začetku ne nosijo stalno.


Pošljite nam vaš komentar za " Orgonski obesek za srečo – srednji ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...