Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Ginkgo Biloba v kapsulah (60 mg)

Ginkgo Biloba v kapsulah (60 mg)

V zadnjih tridesetih letih je bilo objavljenih več kot tristo znanstvenih raziskav o prednostih uporabe izvlečka iz listov ginka (Ginkgo biloba) v zdravilne namene. Izsledki pričajo, da ima zelo širok spekter blagodejnih bioloških učinkov. Med najbolj poznanimi je njegov vpliv na izboljšanje spomina. Ker širi žile in redči kri, izboljša prekrvitev in oskrbo tkiv s kisikom in hranili. To je še zlasti pomembno pri pomanjkanju krvi oziroma kisika v možganih, kar lahko povzroča pešanje spomina, vrtoglavico, glavobol in depresijo.

Izvleček iz listov ginka izboljša kognitivne in učne sposobnosti, spomin, vedenjske vzorce ter zmanjša občutek depresije. To ima lahko veliko prednost pri zdravljenju degenerativnih bolezni, kot so demenca in zgodnji stadiji Alzheimerjeve bolezni. Z vplivom na prekrvitev pomaga pri zdravljenju srčnih in očesnih bolezni. Učinkovine v ginku, kot sta ginkoična kislina in ginol, preprečijo celo nekatere bakterijske in glivične okužbe. Študija na pacientih z glavkomom je pokazala, da se je bolnikom po osmih tednih jemanja 120 miligramov izvlečka ginka izboljšal vid. Je tudi ena najboljših učinkovin za zmanjšanje tinitusa, šumenja v ušesih, saj izboljšuje krvni obtok. Pri moških se ginko uporablja tudi ob problemih s potenco ter pri ženskah za blaženje predmenstrualnega sindroma.

Vsaka od šestdesetih kapsul vsebuje 60 miligramov izvlečka iz listov ginka in 270 miligramov listov ginka v prahu. Priporočen dnevni odmerek: ena ali dve kapsuli na dan skupaj z obroki. (A. Š.)

V košarico
Vaša cena: 14,95 €
Ginkgo Biloba v kapsulah (60 mg)
 

PIŠITE NAMVeč informacij

 


Pošljite nam vaš komentar za " Ginkgo Biloba v kapsulah (60 mg) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: