Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Prebavni encimi NOW (60 žvečljivih tablet)

Prebavni encimi NOW (60 žvečljivih tablet)

Če imate drisko ali zaprtje, slabost, zgago, tiščanje, občutek polnosti ali boleče kolike, morebiti nimate dovolj prebavnih encimov oziroma je njih delo iz več razlogov moteno – zaradi nepravilnega hranjenja, virusne ali bakterijske okužbe, lenega črevesa, zdravil ali alkohola. Ker je dobra prebava ključ do zdravja, je smiselno encime telesu dodajati.

Encimi so življenjsko pomembni, kot dokazuje knjiga Resnice in laži o hrani avtorice Anite Šupe (Misteriji.si; 051/307 777; 19,90 €). Od 22-ih prebavnih encimov jih večina nastaja v trebušni slinavki, od koder potujejo v dvanajsternik in zgornji del tankega črevesa. Tu razgrajujejo delno prebavljeno hrano, ki prihaja iz želodca. Naslednja skupina encimov so prehranski encimi, ki so doma v surovi hrani in začenjajo prebavo v ustih in želodcu. Prehranski encimi omogočajo prebavo beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Nekateri so v slini in pomagajo razgraditi ogljikove hidrate že med žvečenjem hrane, ostali delujejo v želodcu.

Prebavni encimi NOW (Acid Relief with Enzymes) so mešanica kalcijevega karbonata – kalcij prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov – in več prebavnih encimov (proteaze iz A. oryzae in B. subtilis, amilaze iz A. oryzae, glukoamilaze, proteaze iz A. niger, invertaze iz S. cerevisiae, diastaze iz A. oryzae, lipaze iz C. rugosa, A. niger, R. oryzae, proteaze iz bakterije B. subtillus). Narejeni so po vegetarijanski/veganski formuli.

V pakiranju je šestdeset kiselkastih tablet. Prežvečimo eno do dve na dan.

V košarico
Vaša cena: 21,95 €
Prebavni encimi NOW (60 žvečljivih tablet)
 

PIŠITE NAMVeč informacij

 


Pošljite nam vaš komentar za " Prebavni encimi NOW (60 žvečljivih tablet) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: