Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Nihalo Karnak

Nihalo Karnak, poimenovano po kraju, kjer so taka nihala našli v sarkofagih starega Egipta, sodi med najbolj znane tipe radiestezijskih nihal.

Uporabljamo ga za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, odmerjanje in diagnosticiranje.

Material: medenina z zlato prevleko.

V košarico
Vaša cena: 24,90 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Radiestezijsko nihalo Karnak je vsestransko uporabno za preiskave škodljivih sevanj, iskanje vode, izbiranje primerne prehrane, doziranje, pa tudi za diagnosticiranje in kromoterapijo, ker oddaja in sprejema vse energetske frekvence.

Pri diagnosticiranju dobimo z njim vse potrebne energetske in zdravstvene informacije.

V kromoterapiji lahko drugim dovajamo z miselno opredelitvijo vse možne energetske barve, ali pa avtomatično vse potrebne energije za odpravljanje nepravilnosti energetskega sistema in potrebne energije za izboljšanje zdravja.

Konica tega nihala stalno seva sivo barvo, zato ni primerno za nošenje v neposredni bližini telesa.

Če se miselno opredelimo, naj nihalo pri enaki dolžini vrvice samodejno uravnoveša vse barvne frekvence, bo začelo pri prenosu opisovati različno velike kroge v eni ali drugi smeri, kar pomeni, da dodaja potrebne energije ali odvzema odvečne, dokler ne zaniha v smeri "nevtralno", kar pomeni prenehanje energetskega uravnovešanja. Če se nihalo vmes za nekaj časa ustavi, to pomeni, da pač oddaja ali odvzema neko energijo in to še ne pomeni konca delovanja.

Po delu z nihalom prekinemo energetski kanal in uredimo svoj energetski sistem.

Nihalo je pregledano glede na osnost sevanja. Moški desničar mora uporabljati nihalo s pozitivno polarizirano konico, ženska desničarka pa nihalo z negativno polarizirano konico. Levičarji obratno.


Pošljite nam vaš komentar za " Nihalo Karnak ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...