Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Orgonitna čaša

Orgonitna čaša

Orgonitna čaša energizira vodo, jo očisti negativne energije, elektromagnetnih in mikrovalovnih vplivov. V čašo nalijte hladno vodo. Po petih do desetih minutah jo spijte in občutili boste energijo očiščene vode.

Orgonitna čaša je unikatna, ročno narejena glinena posoda, štirikrat pečena, glazirana, z vgrajenim orgonitom v spodnjem delu. V čašo vgrajeni orgonit deluje kot akumulator, ki vase srka negativno energijo in jo pretvori v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Tako prečisti vodo v posodi in jo spremeni-programira v energijsko neoporečno.

Naše telo se napolni s čisto energijo prane, ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni meridijane z energijo. Avra se poveča, oseba se vitalizira in okrepi, imunski sitem postane odpornejši pred zunanjimi motnjami.

Energijsko polje, ki ga ustvarja orgonit, tudi izolira oziroma zmanjšuje sevanja oddajnikov in daljnovodov.

V košarico
Redna cena: 71,90 €
Vaša cena: 40,00 €
Popust: 44,37 %
Prihranili ste: 31,90 EUR
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Orgonit v svoji sestavi vsebuje organsko smolo, kovino (baker, železo), tuljave bakra in generatorje-kristale, ki energijsko spodbujajo orgonit, da trajno oscilira.

Orgonski generatorji neprekinjeno oddajajo zdrav orgon in samodejno pretvarjajo škodljiva sevanja elektronskih naprav v pozitivno energijo. To poteka pasivno, tako da naprave ni potrebno napajati, čistiti in vzdrževati. Vgrajeni kristali (v nasprotju s standardnimi) ne potrebujejo čiščenja, saj naprava ne kopiči negativne energije.


Pošljite nam vaš komentar za " Orgonitna čaša ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: