Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Polarix za ženske

Polarix za ženske

Polarix za ženske dobro dene vsem ženskim notranjim in zunanjim spolnim organom; pričakujemo lahko predvsem manj menstrualnih bolečin, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s hemoroidi in še kaj. Saj vpliva na vsa tkiva.

Polarix za ženske uporabljamo tako, da ga nosimo v spodnjicah, na spodnjem delu trebuha, nad sramno kostjo, na predelu nad mehurjem, kjer je važna ginekološka točka – drugi čakri. Proti koži morajo biti obrnjena števila, bakreni prekinjeni polkrogi pa proč od telesa. Z mikroporom, obližem, ga prilepimo na kožo, lahko tudi na pižamo. Lepimo ga v zaščitnem ovoju. Ponoči pa ga lahko damo med noge, med genitalije in anus. To je na prvo čakro.

Polarix za ženske učinkuje zlagoma, najprej boste morda rahlo občutili njegovo prisotnost, nekatere težave se bodo zmanjšale, včasih tudi kar hitro, in morda sčasoma izzvenele.

Seveda pa ne opustimo zdravniškega nadzora in morda zmanjšamo jemanje zdravil in prehranskih dodatkov, ko že ugotovimo njegov učinek.

Polarix za ženske je originalni povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega, informacijska števila pa je pripravil slovenski izumitelj Vili Poznik, lastnik 91-ih izumov.

V košarico
Vaša cena: 35,00 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Polarix za ženske
IZKUŠNJE BRALK

NAPETOST V JAJČNIKU POPUSTILA
Kristina, 46 let, trgovka:
Težave na področju rodil imam pet let: boleče menstruacije, bolečine v jajčnikih, približujem se meni. Drugega marca sem od vas prejela testni Polarix za ženske. Po desetih minutah se mi je napetost v levem jajčniku sprostila. Prav neverjetno! Zadeva deluje!

BREZ PROTIBOLEČINSKIH ZDRAVIL
Barbara, 43 let, pisarniška delavka:
Testni Polarix za ženske sem prejela pred štirinajstimi dnevi. Imam dve hčerki, ki imata izredno boleče menstruacije. Sploh starejša hči, stara sedemnajst let, mora prve tri dni menstruacije vzeti močno protibolečinsko zdravilo Naklofen, drugi dan mora vzeti celo dve do tri tablete. Polarix je preizkusila ravno drugi dan in ji ni bilo treba vzeti nobenega zdravila! Sama sem Polarix imela na sebi šele štiri dni, ker ga je uporabljala tudi mlajša hči, ki ima atopični dermatitis, ki se ji v času menstruacije še poslabša. Vse tri smo občutile prijetno toploto v predelu trebuha.

ODLIČNO SPANJE
Barbara, 41 let, delo na področju medijev:
Testni Polarix sem dobila nedavno, tako da ga še nisem uspela povsem testirati. Lahko pa že rečem, da vpliva na kakovost in dolžino mojega spanja. Zaspim takoj, ko si ga namestim na telo. Spim odlično. Zdaj spim pet ur na noč, prej tri.


Pošljite nam vaš komentar za " Polarix za ženske ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...