Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Sončni disk (hišni regulator biopolja)

Sončni disk

Sončni disk je naprava, ki skrbi za naše zdravje in ga stalno vzdržuje. Zdravi s postavljanjem ravnotežja v biopolju. Lahko zdravi vse člane družine na območju njenega učinkovanja. Energijo Sončnega diska je mogoče pošiljati tudi na daljavo in tako zdraviti še druge. Lahko se jo usmeri tudi v realizacijo naših želja.

Izdelek nevtralizira še škodljiva sevanja vseh vrst, učinkuje pa v premeru 300 metrov. Izdelan je iz medenine, brona in srebra. Vgrajen je v leseno podnožje premera 260 mm, s steklenim pokrovom. Skupna višina je 170 mm, teža izdelka pa je 4,6 kg.

V košarico
Vaša cena: 1630,00 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Sončni disk je regulator biopolja, naprava, ki skrbi za naše zdravje in ga stalno vzdržuje. Zdravi s postavljanjem ravnotežja v biopolju, tako da izbriše entropijo bolezni z enako, vendar nasprotno vrednostjo sintropije, kar poteka popolnoma samodejno. Naprava zaznava miselne tokove lastnika, ki pozna družino, zato lahko zdravi vse člane družine, ki so v območju njenega učinkovanja.

Napravi lahko tudi naročimo, naj usmeri svojo moč v iskanje službe ali v boljši uspeh v poslu, vendar moramo vedeti, da naprava samo ojači naša prizadevanja, v naše projekte usmerja dodatno energijo in jih tako naredi laže izvedljive. Najprej moramo sami začeti z aktivnostmi, šele nato lahko naprava vanje usmerja svojo moč. Dodatne ukaze posredujete tako, da napišete svojo željo na listek in ga položite na stekleni pokrov naprave.

Izdelek nevtralizira škodljiva elektromagnetna sevanja od daljnovodov, transformatorskih postaj, radarjev, radijskih oddajnikov, televizijskih zaslonov in mobilnih telefonov. Nevtralizira tudi škodljiva sevanja, ki izvirajo iz geoloških posebnosti zemljišča, na primer podzemne vodne tokove, in radioaktivnost iz naravnega ozadja. Prav tako odstrani moteče energijske tvorbe, ki jih ustvarjamo ljudje sami in nastanejo pri zelo močnih negativnih emotivnih stanjih, kot so agresivnost, apatičnost, žalost, strah, jeza in čustvena bolečina. Izboljša tudi energijske lastnosti in kakovost vse vode v stanovanju, tudi v hišni vodovodni napeljavi.


Pošljite nam vaš komentar za " Sončni disk (hišni regulator biopolja) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...