Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

REIKI I - stopnja telesnega Reikija

marija
vodi dr. Marija Turnšek Mikačić, Reiki Mojstrica in asistentka Taja Vetrovec
Sobota, 22. oktober ob 9.00         
         
vodi dr. Marija Turnšek  Mikačić, predavateljica ekonomike in managementa ter učiteljica Reikija  in NLPja / asistentka: Taja Vetrovec, iur., mojstrica Reikija in NLP  Coach. Usuijev reiki, starodavno znanje o energijah, ki se prenaša od  učitelja do učitelja, še vedno predstavlja temeljno znanje vseh tehnik  fizičnega, mentalnega in duhovnega zdravilnega dotika. Učenje in  iniciacija prve stopnje vas spodbudi k  občutenju fizičnega in  energijskih teles za boljšo prisotnost in čuječnost ter dnevno  uravnavanje lastne energije. Z iniciacijo na 1. stopnji se odpre kanal  za pretok zdravilne energije.
       
     
         
Tečaj I. stopnje - fizični Reiki
Seznanite se z zgodovino Reikija, temeljnimi načeli te terapije ter  osnovnimi tehnikami polaganja rok. Inicijacija odpira energetske kanale  po katerih steče Reiki energija. Odprtje energetskega kanala povzroči  pretok energije skozi telo in s tem samozdravljenje na vseh nivojih.  Naučite se Reiki uporabljati zase, za druge ljudi, živali, rastline,  hrano...

Kaj pridobite z Reiki iniciacijo I.stopnje?
Na prvi stopnji Reikija se vaše telo prečisti negativnih energij.  Odprejo se kanali za pretok energije, ki jih doslej niste uporabljali. V  okviru tečaja prve stopnje se naučite kako zdraviti sebe in druge z  energijo. S polaganjem rok po telesu si povrnete energijo in zdravite  vaše telo. Celotna prva stopnja je namenjena občutenju energije, s  terapijami se učite kako polagati roke itd...

V gradivu, ki ga prejmete v okviru prve stopnje Reikija, je natančno  obrazložena uporaba Reikija, kakšne spremembe v telesu prinaša in potek  inciacije. Spoznali boste 5 Reikijevih načel in se naučili od kod izvira  Reiki. Korak za korakom boste spoznali kako se izvajajo Reiki terapije  in kako se pripravite nanje.  Reiki terapijo se boste naučili izvajati  na več različnih načinov: kratki tretma (20 minut) in dolgi tretma (45  minut), polaganje rok po čakrah itd...Prejeli boste 1. Reiki simbol in  se ga naučili uporabljati. Po opravljenem tečaju prejmete priročnik in  potrdilo – certifikat I. stopnje.

Vabljeni tudi tisti, ki želite obnavljati in osveževati znanje in prakso! Cena celodnevne delavnice je za vas polovična.

Prisrčno vabljeni v svet zdravilnih energij! Cena tečaja je 80€.

 
Preberite si še članek Postanemo drug človek.


Prijave na info@munay.si ali s sms obvestilom na 041/677 089.
         
reiki marija
 

IZPOLNITE PRIJAVNICOVeč informacijIzpolnite prijavnico za " REIKI I - stopnja telesnega Reikija ".
Za potrditev vaše prijave vas bomo kontaktirali.
Željeni termin:
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-naslov:
Telefon:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
Dodatne opombe: