Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

REIKI II - stopnja mentalnega Reikija

drevo
Reiki II. stopnje - mentalni Reiki (prenos na daljavo)
Na tečaj II. stopnje ste vabljeni tisti, ki imate opravljeno I. stopnjo  Reikija, ne glede na to, kje in kdaj ste prvo stopnjo opravili. Dobrodošli tudi tisti, ki že imate opravljeno II. stopnjo, pa bi želeli obnoviti ali utrditi znanje, iniciacijo, moč simbolov in stik z reiki vodniki. Cena je v tem primeru polovična!
Sobota, 24. marec od 9.00 do 17.00.
drevo
 

IZPOLNITE PRIJAVNICOVeč informacij

Vodi: mojstrica in učiteljica Usuijevega reikija, dr. Marija Turnšek Mikačić
- asistentka Taja Vetrovec mojstrica Usujevega reikija

PRIJAVE: Prijavite se v Munay učilnici na www.munay.si,  na info@munay.si ali s sms sporočilom z vsemi podatki (ime, priimek in elektronski naslov) na 041 677 089. Rok prijave 5. marec! Po prijavi prejmete  podrobnejša navodila kako se telesno in mentalno pripravite na iniciacijo 2. stopnje.

CENA: 100 EUR

Kaj pridobite z Reiki iniciacijo II.stopnje

Med I. In II. stopnjo naj bi pretekli vsaj trije meseci,  lahko  pa tudi več. Na tej stopnji se seznanite s tremi Reiki simboli,   njihovimi mantrami ter uporabo. Naučite se te simbole uporabiti za delo   na sebi in drugih, ter za pošiljanje zdravilne energije na daljavo. Z  Reikijem II. stopnje uravnavamo mentalne in čustvene blokade, napačne  miselne vzorce ter karmo.

Druga stopnja omogoča bolj zavestno delo z vodniki. Za nekajkrat se   poveča vaša pretočnost in tudi potencial energije, ki teče skozi vas.   Vaše delo z Reikijem bo odslej za nekajkrat bolj učinkovito kot na   prejšnji stopnji. Z drugo stopnjo presežemo prostor in čas, naučimo se kako se   delajo Reiki podpore na daljavo.
Prejeli boste dva simbola, enega,  ki deluje na čustveno telo (astral) in  drugega , ki deluje na mentalno  telo (mental). Slednji nam omogoča delo  na daljavo, za transformiranje prepričanj in mislenih vzorcev, karmičnih zank ali reprogramiranje travm iz tega življenja.Po opravljenem tečaju prejmete priročnik in potrdilo – certifikat II. stopnje.


Cena tečaja je 100€.

Prijavite se v Munay učilnici na www.munay.si, na info@munay.si ali s sms obvestilom z vsemi podatki (ime in priimek ter elektronski naslov) na 041/677 089. Rok za prijavo je

Kaj pridobite z Reiki iniciacijo II.stopnje

Med I. In II. stopnjo naj bi pretekli vsaj trije meseci,  lahko  pa tudi več. Na tej stopnji se seznanite s tremi Reiki simboli,   njihovimi mantrami ter uporabo. Naučite se te simbole uporabiti za delo   na sebi in drugih, ter za pošiljanje zdravilne energije na daljavo. Z   Reikijem II. stopnje uravnavamo mentalne in čustvene blokade, napačne  miselne vzorce ter karmo.

Druga stopnja omogoča bolj zavestno delo z vodniki. Za nekajkrat se vam   poveča vaša pretočnost in tudi potencial energije, ki teče skozi vas.   Vaše delo z Reikijem bo odslej za nekajkrat bolj učinkovito kot na   prejšnji stopnji. Terapije boste izvajali na drugačen način - s pomočjo   simbolov. Z drugo stopnjo presežemo prostor in čas, naučimo se kako se   delajo Reiki podpore na daljavo.
Prejeli boste dva simbola, enega,  ki deluje na čustveno telo (astral) in  drugega , ki deluje na mentalno  telo (mental). Slednji nam omogoča delo  na daljavo, za transformiranje  karme, reprogramiranje travm tega  življenja
Po opravljenem tečaju prejmete priročnik in potrdilo – certifikat II. stopnje.


Cena tečaja je 100€.


Prijavite se v Munay učilnici na www.munay.si,  na info@munay.si ali s  sms sporočilom z vsemi podatki (ime, priimek in elektronski naslov) na  041 677 089. Rok prijave 5. marec! Po prijavi prejmete  podrobnejša  navodila kako se telesno in mentalno pripravite na iniciacijo II.  stopnje.
         Izpolnite prijavnico za " REIKI II - stopnja mentalnega Reikija ".
Za potrditev vaše prijave vas bomo kontaktirali.
Željeni termin:
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-naslov:
Telefon:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
Dodatne opombe: