Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Munay meditacijska blazina Classic + Flaška Sova na veji

Munay meditacijska blazina Classic + Flaška Sova na veji

Ob nakupu meditacijske blazine Munay skupaj s Flaško prihranite deset evrov!

Meditacijska blazina Munay® s svojo obliko, materialom in polnilom omogoča, da si med meditacijo naravnamo tak položaj, ki nam zagotavlja najboljše pogoje za pravilno sedenje, ne glede na to, kje smo. Uporabna je tudi za podporo hrbta, glave ali katerega drugega dela telesa med počitkom ali sproščanjem, tako v ležečem kot sedečem položaju. Njeno polnilo omogoča, da se blazina z rahlimi gibi oblikuje po našem telesu in podpre tisti del telesa, ki v določenem položaju rabi podporo.

Meditacijska blazina Munay®CLASSIC pomaga v tistem, ki jo »posvoji«, vzbuditi najboljše lastnosti. S sončničnimi semeni v njenem polnilu, kot simbol Sonca, prižiga naš notranji ogenj. Ta nas napaja s svojo svetlobo in toploto ter prečiščuje negativne energije v nas in okoli nas.

Ogled in nakup meditacijskih blazin Munay je mogoč tudi v trgovinici »Misteriji v živo« na Zadobrovški 88, Ljubljana (ob torkih, sredah in četrtkih od 9.00 do 19.00).

Za informacije pokličite 030/33 36 30 ali pišite na info@munay.si.

V košarico
Vaša cena: 57,20 €
Munay meditacijska blazina Classic + Flaška Sova na veji
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Meditacijska blazina Munay® zagotavlja:

  • udobno in sproščeno jogijsko sedenje, ne glede na to, kje smo;
  • lažjo ter pravilno namestitev položaja in s tem tudi boljši pretok energije po telesu;
  • boljše pogoje za vzravnano držo med sedenjem, odprtost prsnega koša ter sproščenost trebuha za vzdrževanje pravilnega diha;
  • pravilno razporeditev teže na sedalno površino;
  • uporabna je tudi za podporo hrbta, glave ali katerega drugega dela telesa med počitkom ali sproščanjem tako v ležečem kot sedečem položaju – njeno polnilo omogoča, da se blazina z rahlimi gibi oblikuje po našem telesu in podpre tisti del telesa, ki v določenem položaju rabi podporo.

Zakaj je pomemben pravilen meditacijski položaj?

  • Spodnji energijski centri, predvsem naše spolno središče, so portal, prek katerega usmerjamo zemeljsko energijo v višja središča in s tem aktiviramo celo naše telo za polno in aktivno življenje.
  • Zato je pomembno, da pri sedenju v meditaciji, če sedimo v jogijskem položaju s prekrižanimi nogami, ohranjamo sproščenost in pretočnost s pravilno namestitvijo in pritiskom na podlago sedalnega predela, predvsem presredka.
  • V korenski čakri se shranjujejo stresne situacije in travme iz preteklosti in prav nesproščen presredek nam kaže tudi stopnjo napetosti našega telesa in pripravljenosti na boj ali beg. Ta preživetveni refleks nas v sodobnem svetu redno spravlja v stresno stanje.
  • Ko s pravilnim sedenjem omogočamo sproščanje tega centra in odtekanje napetosti, se lažje osvobajamo teh zapisov v našem nezavednem.

Uporaba:

Mešanica polnila iz pirinih luščin in sončničnih semen omogoča dobro drsljivost polnila, zaradi česar lahko blazino zelo hitro in s pomočjo rahlih gibov namestimo tako, da zavzame ergonomsko najbolj optimalno obliko in se razporedi pod našo sedalno površino.

Material je iz bombaža, je trpežen in odlično pralen, zato lahko meditacijsko blazino Munay® uporabljamo v vseh razmerah, tudi v naravi. Zaradi strukture materiala jo po uporabi samo otresemo in že je pripravljena za novo meditacijsko avanturo.


Pošljite nam vaš komentar za " Munay meditacijska blazina Classic + Flaška Sova na veji ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...