Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

CELLFOOD Multivitaminsko pršilo (30 ml)

CELLFOOD Multivitaminsko pršilo (30 ml)

MultiVitamin Spray vsebuje priporočeni dnevni odmerek 12 vitaminov v obliki spreja.

Kot pršilo izredno priročna oblika za uporabo vsem, ki imajo prenatrpan urnik, otrokom, starejšim, vsem, ki ne uživajo zadosti svežega sadja in zelenjave. Dnevno količino vitaminov lahko prilagajamo trenutnim potrebam organizma, saj je v obliki pršila in tako lahko s številom brizgov količino vseh 12 vitaminov zvišujemo ali znižujemo.

Je prijetnega okusa, prijazen do želodca in ostale sluznice prebavil. Primeren je za vse, ki težko goltajo ali so kakorkoli alergični na tablete, kapsule, dražeje.

V košarico
Vaša cena: 37,90 €
CELLFOOD Multivitaminsko pršilo (30 ml)
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Cellfood MultiVitamin Spray vsebuje priporočeni dnevni odmerek 12 vitaminov. Z možnostjo brizganja pripravka pod jezik (sublingvalno) omogočamo zvišanje biološke dostopnosti-vsrkljivosti vsebnosti izdelka v človeški plazmi.

Tehnologija vključevanja in stabilizacije aktivnih učinkovin izdelkov Cellfood MultiVitamin Spray uporablja enkratno in napredno tehnologijo t.i. foto-akusticno resonanco. Posamezno učinkovino (njeno molekulsko strukturo), pri vstopu v formulacijo Cellfood stabilizira na osnovno obliko molekule. Tako  posamezno molekulo njemu lasten celični receptor  hitro razpozna in absorbira v celično plazmo. Temu enostavneje pravimo – višja biološka dostopnost hranljivih snovi.

Cellfood MultiVitamin Spray je zelo primeren za mladostnike in  vse, ki imajo težave pri goltanju tablet in kapsul.

Sestava: MultiVitamin Spray je  izdelan iz najkvalitetnejših, popolnoma naravnih sestavin. Vitamini A,D,E in B12 so naravnega izvora in ne vsebujejo nobenih, polnil, veziv ali parafina, ki se velikokrat nahajajo v tovrstnih vitaminskih pripravkih. Cellfood MultiVitamin Spray ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. Cellfood MultiVitamin Spray ne vsebuje sestavin, ki so prepovedana na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali ki jih prepovedujejo športne zveze. Cellfood MultiVitamin Spray  ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.


Pošljite nam vaš komentar za " CELLFOOD Multivitaminsko pršilo (30 ml) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...