Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Magnezijev klorid v prahu (500 g)

Magnezijev klorid je dragocen zaradi svojih izrednih lastnosti, ki krepijo zdravje, vitalnost, zavirajo proces staranja in preprečujejo infekcije.

Magnezijev klorid heksahidrat, E511 v obliki belega kristaličnega prahu, min. 99 % farmacevtska čistina, proizvajalec Merck KGaA Nemčija, pakirano v PET plastični dozi z navojnim pokrovom in tesnilom.

V košarico
Vaša cena: 15,00 €
Magnezijev klorid v prahu
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Magnezij je mineral, v obliki magnezijevega klorida pa je poznan po svojem pozitivnem učinku na različne bolezni, prav tako pomlajuje organizem. Magnezij je nujno potreben za dobro presnovo, celično energijo, zdravje živčnega sistema in prav tako za zdrave kosti, mišice in zobe. Nujno potreben je pri uravnavanju krvnega sladkorja in krvnega tlaka. Pospešuje presnovni sistem. Magnezij v obliki magnezijevega klorida je učinkovit tudi proti infekcijam.

Magnezijev klorid ima, zaradi svoje encimske reakcije, pozitiven učinek pri kontroli telesne teže in holesterola v krvi, kajti magnezij je nujno potreben za metabolizem beljakovin, škroba in maščob kot tudi pri funkcijah jeter ter žleze ščitnice. Magnezijev klorid izboljšuje tudi sluh, vid in zdravje v ustni votlini.


Pošljite nam vaš komentar za " Magnezijev klorid v prahu (500 g) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...