Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Olje divjega origana (10 ml)

Olje divjega origana (10 ml)

Ekološko eterično olje divjega origana je izredno močno antibakterijsko, protivirusno, protiglivično, antiseptično in antifugalno olje. V prvi vrsti zmanjšuje bolečine in vnetja, krepi imunski sistem, pomaga pri težavah dihal in dihalnega sistema, izboljšuje gibljivost sklepov in prožnost mišic, pomaga pri težavah prebavnega sistema in bolečinah v želodcu. Znanstveno dokazano uničuje glivice kandide, E. coli, salmonelo, stafilokoke in še prek dvajset drugih bakterij.

V košarico
Vaša cena: 22,27 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Olje divjega origana je danes v svetu poznano kot olje z najmočnejšim antibakterijskim in antiseptičnim delovanjem.

Divji origano se uporablja:
– za krepitev imunskega sistema
– za izboljšanje zdravja dihal
– kot zaščita pred gripo in prehladi
– kot pomoč pri težavah s sinusi
– pri prisotnosti kandide, E. coli, stafilokokov, salmonele v telesu
– pri okužbah kože in težavah s prebavo
– za gibljivost sklepov in prožnost mišic
Origano vsebuje tudi flavonoide, ki so odlični antioksidanti ter spodbujajo zaščito celic pred prostimi radikali; rožmarinsko kislino, sterole, vitamina A in C ter številne minerale. V primerjavi s tradicionalnimi oblikami (začimbe, posušene rastline), so te aktivne snovi v eteričnem olju prisotne v visoki koncentraciji.

 

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

Olje divjega origana. Kandida
Zaradi kandidaze sem poizkusila že z vsem dosegljivimi (naravnimi) dodatki in zdravili, dosegljivimi v lekarnah (ob sočasnem zmanjšanem uživanju OH, mesa in neuživanju bele moke, testenin in sladkorja). Ko sem izvedela za olje divjega origana, sem poskusila še s tem (ob dieti). Po tri tedenskem uživanju le-tega, so se vnetja pozdravila, splošno počutje je izboljšano, občutek očiščenja.

Olje divjega origana. Infekcija po operaciji endoproteza kolka.
Po operaciji endoproteze kolka pri Gordani je prišlo do infekcije. Protezo so kmalu zatem odstranili, iz brisa rane pa je izoliorana Klebsiella Pneumonia SS. Aerogenes, ki so jo zdravili na osnovi antibiogramov.
Ker se rana ni sanirala z antibiotiki je Gordana začela uporabljati Olje divjega origana. Že po nekaj dneh se je vnetje ustavilo, po treh tednih pa se je začela celiti. Po desetdnevnem premoru je Gordana ponovila tretma z oljem divjega origana za nadaljne tri tedne, ko se je infekcija popolnoma pozdravila in rana zacelila.

Olje divjega origana in Kandida na črevesju. Dvig odpornosti organizma, zaščita pred prehladi in sezonsko gripo.
»Največ mi pomeni, da se je moj otrok s pomočjo te čudovite rastline (olje divjega origana) po treh letih neuspešnega boja s kandido na črevesju rešil težave v samo treh tednih. Zdaj ga vsi v družini uživamo preventivno in brez dvoma je to rezultat, da to zimo v družini nihče ni imel gripe ali prehlada.«

Olje divjega origana. izkušnja pri odpravljanju kandide na spolnem organu.
Ivan je imel polna tri leta težave s kandido na spolnem organu, poleg tega pa še diabetes tipa 2. Kandide s konvencionalnimi zdravili ni uspel odpraviti, kljub temu, da je 3 tedne preživel na zdravljenju v eni od beograjskih bolnišnic. Tudi po hospitalizaciji se je čez kratek čas kandida ponovno pojavila.
Takoj, ko je izvedel za Olje divjega origana se je odločil, da ga preizkusi. Čeprav moramo Olje divjega origana vedno, ko ga uporabljamo na koži, mešati s sončničnim ali olivnim oljem, se je gospod na lastno odgovornost odločil, da bo uporabil čisto Origanovo olje.
Prvi večer je na organ nanesel kapljico origanovega olja. Reakcija je bila zares izredno močna, pekoča in pričakovana, glede na poznano jakost in ostrino origanovega olja. Peklo je tako močno, da so se mu solzile oči, vendar je občutek splahnel po nekaj minutah. Po dveh dneh je postopek ponovil.
Kandida se ni nikoli več ponovila, Ivan pa nam je potrdil celo z laboratorijskim izvidom, da kandida ni več prisotna.
Nasvet: Kljub tej odlični izkušnji, NI priporočljivo, da čisto Olje divjega origana direktno nanašate na kožo.

Olje divjega origana, pri okrevanju po možganski kapi; bakterije v urinarnem sistemu.
Jelena je leta 1998 doživela možgansko kap, kemoragijo desne strani glave. Po prestanih tretmanih in zdravljenjih ji naslednjih 10 let zvonjenje v ušesih ni prenehalo. V tem času je pričela z jemanjem olja divjega origana zaradi težav z bakterijami v urinarnem traktu.
24 ur po začetku uživanja olja divjega origana je začutila občutno izboljšanje težav urinarnega trakta, poleg tega pa je doživela še drugo prijetno presenečenje. Prvič po 10 letih je zvonenje v ušesih izginilo!
Jelena je presrečna in ji po 10 letih ni več potrebno brati z ustnic. Zvonenje, ki je trajalo toliko let in ji onemogočalo normalen sluh je nenadoma izginilo.

Olje divjega origana. Vaginalna kandida.
Maša: »Dve leti sem imela obolenje kandide v vaginalnem delu. V tem času mi je zdravnik predpisal kar nekej različnih antibiotikov, ampak kandida se je vztrajno ponavljala. Odločila sem se za uživanje origanovega čaja in olje divjega origana. S čajem sem se izpirala in irigirala in kandida je izginila po 3 tednih. Ni več sledu o težavah – sem presrečna!«

Olje divjega origana. Visoka prisotnost bakterije E. Coli.
Pri uporabnici je po opravljeni histerektomiji ugotovljena visoka prisotnost bakterije E. Coli. Po izvidih antibiograma je pričela s ciproflokcasin terapijo, vendar je prišlo do alergije in je morala z jemanjem antibiotika prenehati. Kmalu zatem je začela z uživanjem Olja divjega origana in že po prvem ciklusu je prišlo do občutnega zmanjšanja težav, vaginalni bris na naslednji kontroli pa je bil na E. Coli negativen.


Pošljite nam vaš komentar za " Olje divjega origana (10 ml) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: