Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Sončne kroglice (3 ml)

Sončne kroglice (3 ml)

Sončne kroglice so »sončno« zdravilo za domačo uporabo, priporočljivo pri katerem koli obolenju. Izboljšajo razpoloženje. Posebej priporočljive so v primeru čustvenih tegob, zlasti razdražljivosti.

Sončna energija v kroglicah preprečuje utrujenost pri šolarjih, nervozo, primerne so za agresivne otroke in mladostnike. So podpora duši in imunskemu sistemu; odpravljajo vse vrste vnetij, tudi epidemije (učinkovite pri gripi). Odpravljajo blokade in pomagajo odplakniti strupene snovi iz telesa.

Polnjeno v originalnem Miron vijoličnem steklu.

V košarico
Redna cena: 23,00 €
Vaša cena: 16,00 €
Popust: 30,43 %
Prihranili ste: 7,00 EUR
 

PIŠITE NAMVeč informacij

V sončnih kroglicah (globulah laktoze) so shranjeni fotoni svetlobe v sedmih barvah mavrice. Sončne kroglice vsebujejo vse svetlobne in življenjske sile sonca. Sile so v kroglicah enakomerno razporejene, na naše razpoloženje in na celoten organizem pa zato delujejo harmonično. Uravnovesijo telo in okrepijo dušo; v vsakem primeru nadomestijo primanjkljaj, kjer je to potrebno.

Uporaba: Odrasli 7 kroglic, otroci od 6 do 15 let 5 kroglic, otroci do 6 let 3 kroglice; za dojenčke in majhne otročke moramo kroglice raztopiti v vodi in jih spijejo pol ure pred sončnim vzhodom.

Po potrebi lahko vzamemo več sončnih kroglic. V primeru akutnih težav jih lahko vzamemo takoj. Če se da, črevesje prej izpraznimo (najučinkovitejši je klistir s kavo ali z blagim, rastlinskim odvajalom ali odvajalno soljo). Ob tem pijemo še liter bezgovega soka ali lipovega čaja dnevno, v sončnih mesecih tudi sončno vodo; spijemo v roku pol ure, gremo v posteljo, da se spotimo. Tudi blaga driska je zaželena. Pri kroničnih obolenjih mora odmerek potrditi kineziolog.


Pošljite nam vaš komentar za " Sončne kroglice (3 ml) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...