Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Vita Biosa probiotik – 3 litre (družinsko pakiranje)

Vita Biosa probiotik – 3 litre (družinsko pakiranje)

Probiotik VitaBiosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico sedmih vrst aktivnih mlečnokislinskih in probiotičnih bakterij.

S probiotiki vsakodnevno v naše črevo »doseljujemo« dobre bakterije, ki jih uničujemo s kuhanimi živili. Fermentiran probiotični napitek Vita Biosa, ki ga pripravljajo na Danskem, ima ob ustekleničenju najmanj 100 milijonov aktivnih mikroorganizmov na mililiter ter vsebuje kar 19 zdravilnih zelišč, 40 rudnin ter množico encimov v aktivni obliki.

Vita Bioso lahko pijemo večkrat na dan v odmerkih po 20 do 50 ml.

V košarico
Vaša cena: 69,00 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Vita Biosa je fermentiran probiotični napitek, ki ga pripravljajo na Danskem s pomočjo sedmih vrst dobrih bakterij, med katerimi je velika večina mlečnokislinskih. Vseh sedem vrst je tudi v napitku. Te so: L. acidophilus LA5, Bifidobacterium BB12, L. casei 431,- S. thermophilus, L. lactis, L. lactis sp. lactis, L. pseudomesenteroides. Ne vsebuje sladkorja ne mleka ne konzervansov.

Posebne kakovosti Vita Biose:

Vsebuje veliko število dobrih bakterij.
Temelji na načelih japonske tehnologije EM (Effective Microorganisms) s posebno kombinacijo dobrih bakterij, ki povečuje njihovo učinkovitost.
Je brez kemičnih konzervansov.
Certificirana biološka pridelava – Vita Biosa ima certifikat danskega ministrstva o biološki pridelavi vseh uporabljenih sestavin.
Vsebuje izvlečke 19-ih biološko pridelanih zdravilnih zelišč: janež, bazilika, božja rutica, koper, brin, komarček, bezeg, ingver, angelika, prava krebuljica, sladki koren, oregano, poprova meta, peteršilj, rimska kamilica, rožmarin, žajbelj, široka kopriva, materina dušica.
Zelo učinkovito normalizira vonj blata (uživanje povečanega odmerka Vite Biose odpravi neprijeten vonj blata že v nekaj dneh).

Uživanje Vita Biose:

Vita Bioso lahko užijemo večkrat dnevno v odmerkih od 0,2 dl do 0,5 dl. Dnevna užita količina tako lahko celo presega 1,5 dl. Ker je Vita Biosa, podobno kot jogurti, živilo in ne prehranski dodatek, ni izrecnih omejitev njenega uživanja. Po izkušnjah sodeč pa ni smiselno užiti več kot 1,5 dl tega živila na dan.

Vita Bioso je najbolje užiti na tešče oziroma pred obrokom. Koristni mikrobi tako hitro potujejo skozi želodec. Kdor ima občutljiv želodec, pa jo lahko užije tudi v času obroka. Nekaterim prija njeno užitje po obroku, zlasti če je bil preobilen. Če jo užijemo pred obrokom, pripravimo prebavni trakt na hrano, po (težkem) obroku pa tudi pomaga k lažji prebavi.

Lahko jo pijemo čisto ali jo primešamo vodi (najbolje mlačni). Mnogim ustreza, da jo razredčijo z vodo, saj je zelo kislega okusa. Zelo primerno je, če jo pospremimo z užitjem sadeža ali svežega gostega soka. Vlaknine so idealna hrana za dobre bakterije, zato so idealno dopolnilo probiotika Vite Biose, ki jih ne vsebuje. Probiotika ne mešamo v mešalniku, pač pa primešamo v že pripravljen sok.

Vita Biosa je povsem varna hrana tudi za nosečnice in doječe matere ter otroke, katerim dnevni odmerek zmanjšamo v sorazmerju z njihovo telesno težo.

Uživanje Vita Biose je varno, a to živilo je močan antioksidant in telo razstruplja, zato imajo nekateri lahko v začetku težave prehodnega značaja (glavobol, povečanje utrujenosti, vetrovi in druge prebavne motnje …). To so krize razstrupljanja.

Za olajšanje izločanja strupov poskrbimo z dovolj užite vode, krizam pa se lahko izognemo tudi tako, da organe izločanja najprej okrepimo z idealnimi beljakovinami MAP. To je priporočljivo zlasti pri zelo šibkih in ostarelih.


Pošljite nam vaš komentar za " Vita Biosa probiotik – 3 litre (družinsko pakiranje) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila:
 

Mogoče bi vas zanimalo še...