Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Apit – čebelji »pik« proti bolečinam

Apit

Nalepke Apit vsebujejo kodirane informacije zdravilnega čebeljega pika – namenjene so zmanjševanju bolečin in boljšemu počutju.

Dosedanja raziskovanja potrjujejo njihov učinek pri boleči hrbtenici, bolečih sklepih, bolečem veznem tkivu, pri udarninah, glavobolu, zobobolu, bolečih menstruacijah …

Vsebina: 6 kompletov nalepk (v kompletu sta 2 nalepki)

V košarico
Vaša cena: 35,90 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Nalepki v paru, prvo s podobo čebele in drugo s števili, nalepite na boleče mesto s pomočjo mikropora (obliža) širine 2,5 cm.

Nalepka s podobo čebele nosi v sebi informacije čebeljega strupa in žela, njena »podporna« nalepka pa še številne informacije za dobro počutje in podporo informacijam čebeljega strupa.

Informacija čebeljega strupa deluje kot čebelji strup, je pa njena uporaba povsem varna. Dotik s kožo in prehajanje informacij čebeljega strupa ne povzroča bolečin, oteklin, izključen je anafilaktični šok, ki ga včasih lahko povzroči pik čebele, pa tudi čebela ne pogine. Nalepite si jo lahko sami in ob sebi ne potrebujete zdravnika, ki ima s seboj za vsak slučaj injekcijo adrenalina.

Nalepki imejte na koži, dokler se počutite dobro. Vsako telo se odziva po svoje. Nekateri ju imajo prilepljeni tedne in tedne. Če občutite, da deluje premočno, da vas vznemirja, ne morete spati in občutite neprijetne spremembe, od glavobola do kakih drugih neprijetnosti, ju za nekaj časa odstranite.

Zdravljene s čebeljimi piki ni novost. Mariborski zdravnik Filip Terč, začetnik moderne apiterapije, je s čebeljimi piki uspešno zdravil bolnike na prelomu devetnajstega in dvajsetega stoletja. Opisal je, kako je uspešno zdravil in dvigal iz postelj ljudi z močnimi revmatičnimi bolečinami, zdravil je akutni revmatizem, išias, bolečine v kolku, vnetja zapestij in gležnjev …


Pošljite nam vaš komentar za " Apit – čebelji »pik« proti bolečinam ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: