Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Konopljin prah Libona (100 g)

Konopljin prah Libona (100 g)

Konopljin prah Libona je odlična hrana, ki razstruplja organizem in krepi njegovo vitalnost. Absorbira strupe v prebavnem sistemu, predvsem v debelem črevesu. Priporočamo vsakodnevno uživanje, že po nekaj dnevih pa boste njene učinke začutili tudi sami.

Uporaba konopljinega prahu je mnogovrstna: dodate ga k smutijem, sokovom, solati, lahko ga potresete po rižu in vsaki drugi hrani. Primeren odmerek je ena kavna žlička na osebo na obrok, torej tri kavne žličke na dan. Lahko pa ga tudi pijete zjutraj zmešano v kozarcu vode.

Uživanje konopljinega prahu Libona je zdravo, ker daje telesu veliko čiste pranične energije. Konoplja je pranično ena najmočnejših rastlin na planetu. Največjo pranično moč ima konoplja, ko cveti. Kirlianova fotografija potrjuje, da imajo vse rastline največ pranične energije, ko cvetijo – v semenih konoplje je pranične energije veliko manj kot pri listih in cvetovih. Če jo med cvetenjem poberemo in posušimo v senci na prepihu (najboljša so velika in zračna podstrešja kmečkih hiš), bo ta pranična moč ostala v prahu.

V košarico
Vaša cena: 14,90 €
Konopljin prah Libona (100 g)
 

PIŠITE NAMVeč informacij

 


Pošljite nam vaš komentar za " Konopljin prah Libona (100 g) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: